BİLECİK / BOZÜYÜK - Bozüyük Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Bozüyük Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

YENİDOĞAN MAH. DOĞAN KOZU CAD. NO 3 BOZÜYÜK / BİLECİK
Vizyon
Öğrencilerimizi toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirir ve yüreklendiririz.Zihin engelli öğrencilerimizle toplumu, toplumla öğrencilerimizi “farklılıklarımız zenginliğimizdir” anlayışı ile bütünleştiririz.Eğitim sürecimizi bilimsel, çağdaş, akılcı ve etik değerleri gözeten ilkeler doğrultusunda belirler,öğrencilerimizin sağlıklı gelişmelerini sağlamak, gelecek yaşamlarında mutlu olmaları için çalışırız.
Misyon
Akılcı, bilimsel,çağdaş eğitim anlayışıyla, öğrencilerimizi merkezine yerleştirdiğimiz eğitim sürecimizde ;kendisine yeten, kendisi ve çevresiyle barışık,gerektiğinde kendisi, ailesi ve toplum için yeteneklerini kullanabilen, bir işin veya mesleğin temel etik anlayışını ve becerilerini kazanmış,üretken,sorumluluklarının bilincinde,kendine güvenen,farklılıklarının bilincinde ,neşeli ve mutlu bireylerin toplumda yerini almasıdır.
Öğretim Şekli :